نحوه برخورد با کودک لجباز

۵ بازديد

کودک لجباز و نحوه برخورد با او بسیار مهم بوده و می تواند تفاوت زیادی را در شخصیت کودک در بزرگسالی به همراه داشته باشد. از جمله سخت ترین مراحل برای کودک لجباز، مرحله نوجوانی و نوپایی در نظر گرفته شده است. لجبازی در سنین کودکی غیر طبیعی نبوده و بخشی از شخصیت کودک می باشد، اما گاهی ممکن است این رفتار کاسه صبر والدین را لبریز کرده و نمی دانند که چگونه با کودک لجباز خود برخورد کنند، در این مقاله با ما همراه باشید تا با هم راهکارهایی برای برخورد با کودک لجباز به شما آموزش دهیم.

نحوه برخورد با کودک لجباز به چه صورت است ؟

در وهله اول برای برخورد با کودک لجباز باید بدانید که دلیل کارهای او برای لجبازی چه می باشد و چرا این گونه رفتار را انجام می دهد. ممکن است دلیل لجبازی کودک موضوعی بوده که برای آن نیاز به پافشاری و مصمم بودن دارد و گاهی این رفتار به اشتباه لجبازی برداشت می شود.

کودک لجباز و لجبازی کردن او می تواند در هر سنی از کودک دیده شده و حتی تا بزرگسالی نیز ادامه پیدا نماید. بنابر این نیاز است تا به عنوان والدین کودک، راه هایی را برای برخورد درست در هنگام لجبازی کودک یاد گرفته تا بتوانید با او در چنین مواقعی، برخورد صحیحی انجام دهید.

با او بحث نکنید : کودک لجباز همواره آمادگی برای مشاجره با شما را دارد، بنابر این، این فرصت را به او ندهید و در عوض سعی کنید بحث را به گفتگوی ساده تبدیل نمایید. گوش دادن به صحبت های کودک لجباز باعث شده تا او نیز به حرف های شما گوش فرا دهد.

او را به کاری که نمی خواهد وادار نکنید : این موضوع کودک لجباز را سرکش تر می کند. مثلا اگر نمی خواهد تکالیف خود را انجام دهد و به جای آن تلویزیون نگاه می کند. مدتی با او به تماشای تلویزیون نشسته و با او احساس رفاقت برقرار کنید و سپس از او بپرسید که آیا می خواهد تکالیف را انجام دهد.

به او چند گزینه برای انتخاب دهید : دادن چند گزینه برای انتخاب به کودک شما این امکان را می دهد که زندگی را تحت کنترل خود داشته و بتواند بصورت مستقل تصمیم بگیرد. انتخاب های او را به چند گزینه محدود کنید که باعث گیج شدن او نشود.

او را درک کنید : سعی کنید موضوع را از دید کودکتان دیده و او را درک کنید که علت لجبازیش چه می باشد. سعی کنید درباره کارهای خود و نحوه رفتارتان با او توضیح دهید، چون گاهی اوقات نوع رفتار شما منجر به لجبازی کودکتان می شود.

در محیط خانه آرامش را برقرار کنید : خانه باید محیطی باشد که کودک شما در آن احساس شادی، امنیت و راحتی نماید. در خانه سعی کنید با همه افراد مخصوصا همسر خود مهربان باشید و این موضوع را در نظر داشته باشید که بچه ها بسیاری از رفتارها را از شما الگو برداری می کنند.

منبع : drzehn

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در تات بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.