نحوه برخورد با کودک لجباز

۵ بازديد

کودک لجباز و نحوه برخورد با او بسیار مهم بوده و می تواند تفاوت زیادی را در شخصیت کودک در بزرگسالی به همراه داشته باشد. از جمله سخت ترین مراحل برای کودک لجباز، مرحله نوجوانی و نوپایی در نظر گرفته شده است. لجبازی در سنین کودکی غیر طبیعی نبوده و بخشی از شخصیت کودک می باشد، اما گاهی ممکن است این رفتار کاسه صبر والدین را لبریز کرده و نمی دانند که چگونه با کودک لجباز خود برخورد کنند، در این مقاله با ما همراه باشید تا با هم راهکارهایی برای برخورد با کودک لجباز به شما آموزش دهیم.

نحوه برخورد با کودک لجباز به چه صورت است ؟

در وهله اول برای برخورد با کودک لجباز باید بدانید که دلیل کارهای او برای لجبازی چه می باشد و چرا این گونه رفتار را انجام می دهد. ممکن است دلیل لجبازی کودک موضوعی بوده که برای آن نیاز به پافشاری و مصمم بودن دارد و گاهی این رفتار به اشتباه لجبازی برداشت می شود.

کودک لجباز و لجبازی کردن او می تواند در هر سنی از کودک دیده شده و حتی تا بزرگسالی نیز ادامه پیدا نماید. بنابر این نیاز است تا به عنوان والدین کودک، راه هایی را برای برخورد درست در هنگام لجبازی کودک یاد گرفته تا بتوانید با او در چنین مواقعی، برخورد صحیحی انجام دهید.

با او بحث نکنید : کودک لجباز همواره آمادگی برای مشاجره با شما را دارد، بنابر این، این فرصت را به او ندهید و در عوض سعی کنید بحث را به گفتگوی ساده تبدیل نمایید. گوش دادن به صحبت های کودک لجباز باعث شده تا او نیز به حرف های شما گوش فرا دهد.

او را به کاری که نمی خواهد وادار نکنید : این موضوع کودک لجباز را سرکش تر می کند. مثلا اگر نمی خواهد تکالیف خود را انجام دهد و به جای آن تلویزیون نگاه می کند. مدتی با او به تماشای تلویزیون نشسته و با او احساس رفاقت برقرار کنید و سپس از او بپرسید که آیا می خواهد تکالیف را انجام دهد.

به او چند گزینه برای انتخاب دهید : دادن چند گزینه برای انتخاب به کودک شما این امکان را می دهد که زندگی را تحت کنترل خود داشته و بتواند بصورت مستقل تصمیم بگیرد. انتخاب های او را به چند گزینه محدود کنید که باعث گیج شدن او نشود.

او را درک کنید : سعی کنید موضوع را از دید کودکتان دیده و او را درک کنید که علت لجبازیش چه می باشد. سعی کنید درباره کارهای خود و نحوه رفتارتان با او توضیح دهید، چون گاهی اوقات نوع رفتار شما منجر به لجبازی کودکتان می شود.

در محیط خانه آرامش را برقرار کنید : خانه باید محیطی باشد که کودک شما در آن احساس شادی، امنیت و راحتی نماید. در خانه سعی کنید با همه افراد مخصوصا همسر خود مهربان باشید و این موضوع را در نظر داشته باشید که بچه ها بسیاری از رفتارها را از شما الگو برداری می کنند.

منبع : drzehn

ضمن خدمت فرهنگیان چیست ؟

۵ بازديد

آموزش ضمن خدمت فرهنگیان آن دسته از آموزش است که حین خدمت برگزار می شود و هدف از آن ارتقا سطح دانش و مهارت معلمان و فرهنگیان است.  در ادامه درباره دوره های ضمن خدمت فرهنگیان اطلاعات بیشتری را آورده ایم.

در ایران دانشگاه فرهنگیان، توانمندسازی و ارتقای شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش از طریق آموزش‌های کوتاه‌مدت و تحصیلات تکمیلی را بر عهده دارد. یک میلیون معلم در آموزش و پرورش نیاز به بهسازی دارند و این کار در دانشگاه فرهنگیان زمینه‌ساز تحول در نظام آموزش و پرورش است. از دیرباز مراکر تربیت معلم محوری‌ترین پایگاه در امر آموزش و توانمندسازی معلمان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش بوده‌اند. توسعه مهارت حرفه‌ای و توانمندی‌های علمی و تربیتی معلمان با ارتقای کیفی آموزش‌های ضمن خدمت و برنامه‌ریزی برای روزآمد کردن اطلاعات تخصصی و تحصیلات تکمیلی معلمان متناسب با نیاز آموزش و پرورش جزو سیاست‌های کلی ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش است. این مسئولیت بر عهده مرکز بهسازی منابع انسانی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان است.

 

اهمیت و ضرورت آموزش ضمن خدمت

پیشرفت و بالندگی هر کشور به انسان‌های آن کشور بستگی دارد و نیروی انسانی کارامد و با دانش است که یک جامعه را بالنده و پیشرفته می‌گرداند. تحقق توسعه، نیازمند پرورش نیروی انسانی باکیفیت و باصلاحیت است و پیشرفت همه‌جانبه بدون داشتن انسان‌هایی فرهیخته و متدمن ممکن نیست.

فرایند آموزش و به‌سازی از فعالیت‌های ضروری و پیگیر برای تطبیق نیروی انسانی با شرایط متغیر سازمان و محیط می‌باشد و آموزش، ابزاری است که به وسیله فنون و روش‌های مختلف، مدیران را در اداره سازمان‌ها یاری می‌رساند. ایجاد یک نظام اداری مطلوب و مناسب، تا اندازه زیادی به کمک آموزش و ارتقاء توانمندی‌های نیروی انسانی امکان‌پذیر است.

چیرگی روزافزون انسان بر طبیعت و شناخت و آگاهی از ناشناخته‌ها و پژوهش برای یافتن تکنیک‌ها و ابزارهای جدید به منظور حل مسائل و مشکلات جامعه به ویژه در کشورهای در حال پیشرفت، مسئله آموزش نیروی انسانی را بیش از پیش مهم و مؤثر نموده است.